BATMAN / KOZLUK - Samanyolu İlkokulu

0488 429 2060
Samanyolu Köyü / Kozluk /BATMAN
Vizyon
Öğrencilerimizin devam etmekte gurur duyduğu ,eğitim kalitesiyle tercih edilen, verdiğimiz hizmetlerde eğitim bölgemizin en iyisi olmaya çalışarak örnek bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Öğrenmeye istekli tüm insanlara saygılı, güvenilir, bencillikten uzak bireyler yetiştirmek, Yüksek standartlı, kaliteli eğitim vererek öğrencilerimizi bir üst öğrenime hazırlamak, öğrenci ve velilerimizin memnuniyetini en üst düzeye çıkarmaktır.
Başarılar
Okulumuz Kozluk ilçesinin hem eğitim-öğretimde hem de sportif faaliyetlerde başarılı bir okuludur.
Öğretim Şekli :Tam Günlü Eğitim-Öğretim
Başlama Saati:08.30 Bitiş Saati: 14.20
Ulaşım
Okulumuz öğretmenleri Öğretmen Servisi ile okula gidip gelmektedir.Öğretmen Servisi dışında il merkezinden hareket eden Batman-Kozluk minübüsleri ile de rahatça ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca Batman-Silvan, Batman-Sason arabaları gibi okul yolunun üzerinden geçen diğer araçlarla da ulaşım rahatça sağlanabilir.
Yerleşim Yeri
Öğretmenlerimiz genellikle Batman merkezde ikamet etmektedirler. Öğrencilerimiz ise Samanyolu Köyünden ve çevre köylerden taşımalı olarak okulumuza gelmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Batman Merkeze yaklaşık 20 km uzaklıktadır. İl merkezinden 20-25 dk´lık bir sürede okulumuza ulaşılabilirsiniz.İlçeye uzaklığı ise 30-35 km civarıdır.