BATMAN / KOZLUK - Samanyolu İlkokulu

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Törenimizi okulumuzda saygı, minnet ve özlemle Atamıızı anarak gerçekleştirdik

Kas

Okulumuzda yapılan etkinlikleri paylaşmak, öğrencilerimizin Gizil Öğrenmesine  katkı sağlayarak ders başarısını arttırmak amacıyla ders konuları hakkında bilgiler de içeren, günlük Nöbetçi Öğretmen takibi yapılan, ders saatleri hakkında bilgi veren  okul panomuzu faaiyete geçirdik.

Kas

Her şeyden önce kütüphane, öğrencileri yaşam boyu öğrenen, bilgiyle teması kesilmeyen bireyler olarak yetiştirir. Çünkü en başta öğrenmeyi öğretir ve insanı bağımsızlaştırır. Kütüphane alışkanlığı kazanan öğrencilerin bilgiyi bulma ve analiz etmede çok daha başarılı olduklarını  bildiğimiz için biz de Samanyolu İlkokulu ailesi olarak hayırseverlerin desteğiyle  okulumuzda kütüphane kurmak için gerekli çalışmaları gerçekleştirdik ve kütüphanemizi açtık.