BATMAN / KOZLUK - Samanyolu İlkokulu

Mrt

Okulumuzda "12 İstiklal Marşı Kabulü" nün yıldönümü büyük bir törenle kutlanmıştır.

Ock

"b ve d" harfini öğrencilerimizin daha iyi kavramaları için etkinlikler  ile dersimizi işledik.

Ara

Sayın Valimiz Ekrem CANALP tarafından öğrencilerimiz için düzenlenen, Batman Müzesi Gezisi ve Basketbol Maçı izleme etkinliğini  içerisine alan "Batman Gezimizi" gerçekleştirdik.Emeği geçen herkese okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

Okul temelli mesleki gelişim kursu kapsamında  okulumuzda hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize "Koçluk Eğitimi" semineri verildi. Bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Batman Valiliği tarafından düzenlenen "Kozluk Şehr-i Zor Festivali'ne öğrencilerimiz ile birlikte katılarak birbirinden güzel etkinliklere katılıp, keyifli vakit geçirdik.

Ara

Samanyolu Ortaokulu olarak okulumuzda ve ülkemizde görev yapan bütün  öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

Ara

Öğrencilerimize Ağaçlandırmanın önemini anlatıp,  Tema Vakfının faliyetlerini örnek alarak  ağaçlandırma etkinliğinde bulunduk.

Kas

Okulumuzda 3-A sınıfı öğrencilerimiz "Her Çocuk Bir Kahraman" sloganıyla "Lösemili Çocuklar Haftasi" için  etkinlik duzenlemistir.Bu güzel etkinliğe emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimize kitap okuma, kitaplarla iç içe olma, evinde kendine ait bir kütüphane oluşturma bilinci ve kitap okuma zevkini kazandırma amacıyla yaptığımız BATMAN Kitap Fuarı gezimizde öğrencilerimiz merak ettikleri kitapları inceleme fırsatı buldu, çeşitli türlerde kitaplarla tanıştılar. Hem eğlendik hem de birçok farklı kaynağı bir arada görmenin mutluluğunu yaşadık. Ardından fuarda yer alan "7 Bölge 7 Çocuk Tiyatro Oyunu" izlenerek gezimizi tamamladık.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Şenliği okulumuzda şiirler okuyarak, şarkılar söyleyerek  büyük bir coşkuyla kutlanmıştır.

Haz

Samanyoluİlkokulu olarak 4-A sınıfımızı büyük bir mutlulukla mezun ettik.

Haz

Samanyolu İlkokulu öğrencileri yönetim birimleri arasındaki ilişkiyi tanıma, yaşadıkları çevrenin farkında olma amacıyla Kozluk Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.Kaymakam Ekrem GÜNGÖR ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Nezir SEVİM öğrenciler ile sohbet etti.İlçe Milli Eğitim Müdürümüzle beraber öğrencilerimiz kitap okuyarak güzel vakit geçirdiler. Ardından Şehit Şenay Aybüke Fen Lisesine yapılan ziyaretle Robotik Kodlama Atölyesini ve  Müzik Atölyesini gezip  öğretmenlerimizden kıymetli bilgiler aldılar.

May

Cumhuriyetimizin 100.yılında Kozluk 100 milyon sayfa okuyor projesi kapsamında 6. ders saatinde kitap okuma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

May

Samanyolu İlkokulu ailesi olarak bütün öğrencilerimiz ile birlikte Malabadi Piknik Alanında piknik yaptık. Öğrencilerimiz ile birlikte bu güzel günü yaşamamızda  katkısı olan bütün velilerimize  teşekkür ediyoruz.